Spellenkroegentocht 2022 gecancelled

Op een winterse avond in februari gezellig klaverjassen of bridgen! Geef je op met z'n twee voor de 14e Spellenkroegentocht! En na afloop weer gezellig live muziek bij De Fanfare.

Rock Around Giethoorn 2022 gecancelld

Dit jaar de 28e editie alweer. In Gethoorn staat altijd het tweede weekend van juli bol swingende Rock 'n Roll! Ervaar het waterrijke dorp eens op een andere manier: met de voetjes van de vloer. Ook op zondag is het nog nagenieten met rock 'n roll bands. 

 

Wiedepop 2022 gecancelled

Op vier locaties in Giethoorn gaat het dak eraf tijdens dit muziekfestival, met prachtige coverbands en eigen muziekstijlen!

Gratis entree én dit jaar ROCK wat de klok slaat!

Drijf-in Blues festival 2022 gecancelled

Van vrijdag tot en met zondagmiddag hoor je alleen nog maar in Giethoorn blues, blues en nog eens blues. Onstuimig, vervoer over het water, concert op het Bovenwiede en doorgaan tot in de late uurtjes. Dat is het Bluesfestival in Giethoorn!  

Gondelvaart Giethoorn 2022

Elk jaar op de laatste zaterdag van augustus organiseert de Vereniging Gondelvaart Giethoorn de Gondelvaart. Boten met muziek, gevolgd door prachtige creaties op versierde en verlichte boten vormen een sfeervolle parade door de uniek lange Gieterse dorpsgracht. De prachtige rietgedekte huizen langs de waterkant in de spotlights en verlichte tuinen en bruggetjes in het dorp maken het sprookjesachtige plaatje compleet.