Spellenkroegentocht 2020

Klaverjassen & Bridgen tijdens de Spellenkroegentocht op 2 februari 2019! Gezellig bij De Sloothaak & De Fanfare met THE RADIATORS na afloop in de Sloothaak. Doe mee en geef je op. Kan nu ook online!

Wijnspijswandelingen in maart gecancelled

Vijf relaxte zondagmiddagen in Giethoorn en een leuke ontspannen manier om vier van de beste restaurants van Giethoorn te ontdekken. Tussen 13.00 en 17.00 uur wandel je tussen de vier restaurants. Bij elk restaurant krijg je een heerlijke wijn met een bijpassend gerechtje.

Rock Around Giethoorn 2020 gecancelled

Dit jaar de 28e editie alweer! In Gethoorn staat altijd het tweede weekend van juli bol swingende Rock 'n Roll! Ervaar het waterrijke dorp eens op een andere manier: met de voetjes van de vloer. Ook op zondag is het nog nagenieten met rock 'n roll bands. 

Wiedepop 2020 gecancelled

Op vier locaties in Giethoorn gaat het dak eraf tijdens dit muziekfestival, met prachtige coverbands en eigen muziekstijlen!

Gratis entree én dit jaar ROCK wat de klok slaat!

Bluesfestival Giethoorn 2020 gecancelled

Van vrijdag tot en met zondagmiddag hoor je alleen nog maar in Giethoorn blues, blues en nog eens blues.

Onstuimig, vervoer over het water, concert op het Bovenwiede en doorgaan tot in de late uurtjes. Dat is het Bluesfestival in Giethoorn! 

EN DIT JAAR DE 35E EDITIE MET MEER BANDS!

Gondelvaart Giethoorn 2020 gecancelled

Elk jaar op de laatste zaterdag van augustus organiseert de Vereniging Gondelvaart Giethoorn de Gondelvaart. Boten met muziek, gevolgd door prachtige creaties op versierde en verlichte boten vormen een sfeervolle parade door de uniek lange Gieterse dorpsgracht. De prachtige rietgedekte huizen langs de waterkant in de spotlights en verlichte tuinen en bruggetjes in het dorp maken het sprookjesachtige plaatje compleet.

Muziek evenementen deze zomer gecancelled

Muziekevenementen voor deze zomer zijn als zodanig gecancelled. Vooralsnog gaat Wiedepop, Rock Around Giethoorn en het Bluesfestival niet door.

Zodra er meer informatie bekend wordt rondom muzikalen activiteiten deze zomer, laten we het via deze website weten! Blijf gezond! 

Natuurlijk Dineren 2020

Onderweg, al varend en genietend van het mooie dorp Giethoorn én muziek in een (rondvaart)boot, serveren wij een 7-gangen diner, bereid is door chefs uit Giethoorn van prachtige etablissementen. 

Deze keer op zondagmiddag en er kan niet meer geboekt worden!

Bokkentocht 2020

Helaas gaat het niet in originele vorm door, maar we nemen zo snel mogelijk contact met je op en bieden je een passende oplossing aan.

Jazz in Giethoorn 2020

Helaas dit jaar geen jazzklanken in Giethoorn. 

Wijnspijswandelingen in november

Helaas geen wijnspijswandelingen dit jaar in Giethoorn!