Folk- & Shantyfestival Giethoorn 2017

Dit weekend het tweede internationale Folk & Shantyfestival Giethoorn. Op zowel vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 juni 2017. Het gehele festival is gratis te bezoeken.

Door heel het dorp Giethoorn vele groepen te bewonderen op diverse locaties in dit prachtige dorp.

Village Swim Giethoorn 2017

Iets nieuws! Iets bijzonders... Op zondag 25 juni is er een Village Swim door de grachten van Giethoorn! Onder de zo kenmerkende bruggetjes van Giethoorn vanaf grandcafé Fanfare naar het Bovenwiede zwemmen.

Maak het mee en kom kijken of doe mee!

 

Rock Around Giethoorn 2017

Dit jaar de 25e editie! In Gethoorn staat altijd het tweede weekend van juli bol swingende Rock 'n Roll! Ervaar het waterrijke dorp eens op een andere manier: met de voetjes van de vloer. Ook op zondag is het nog nagenieten met rock 'n roll bands.

Het programma is bekend!

Wiedepop 2017

Op vier locaties in Giethoorn gaat het dak eraf tijdens dit muziekfestival, met prachtige coverbands en eigen muziekstijlen!

Veel gezelligheid in het waterrijke dorp Giethoorn met muziek van eigen bodem. Dat is Wiedepop!

Het programma is bekend! 

Gratis entree

Bluesfestival Giethoorn 2017

Van vrijdag tot en met zondagmiddag hoor je alleen nog maar in Giethoorn blues, blues en nog eens blues.

Dit jaar spelen drie jonge tot zeer jonge bands mee. In dit festival straalt op elke dag één jonge bluesband! De jeugd heeft de bluesmuziek toekomst. Maar natuurlijk vergeten we de oude rotten niet! We hebben weer een prachtige line-up voor u in petto! Dat is het Drijf-In Bluesfestival in Giethoorn. 

Natuurlijk Dineren 2017

Natuurlijk Dineren. Dat staat synoniem met genieten. Van verfijnde, op verschillende buitenlocaties bereide gerechtjes van de regio. Al varend in Giethoorn laten de chef-koks u graag kennismaken met mooie, pure producten.

Bokkentocht 2017

Met de Bok rond door Giethoorn en ontvangen worden bij etablissementen aan de grachten van Giethoorn met een bokbiertje; dat is de Bokkentocht! Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een complete bokkentochtmaaltijd en muziek.

Jazz in Giethoorn 2017

Jazz klanken ook in Giethoorn! Heerlijk op zondag genieten van mooie muziek en heerlijke hapjes en drankjes. In heel het dorp! Vrij entree!

En op maar liefst 5 locaties de hele zondag door. 

Winters Feestje Giethoorn 2017

Voor iedereen die zin heeft in een feestje in de winter. Giethoorn Evenementen organiseert op zaterdagavond 18 novemberbij 't Vonder een heerljike gezellige muziekale fuif met The Harmonyshakers!! Gratis entree dus komt dat zien!

Culituur

Culinair giethoorn presenteert het laatste weekend van november de Gieterse Culituur tweedaagse, genieten van Culinaire gerechten in een Culturele omgeving. Een nieuwe en unieke beleving!

Tussen de gangen door hoort en ziet u hoe de authentieke punters in de al eeuwenlang bestaande punterschuur gebouwd worden en hoe de scheepswerf inspeelt op hedendaagse ontwikkelingen.